24uur Nieuw West Plein '40-'45

Soufiane Moussouli
za 12 okt ’24 14:00
Tijdens dit festival hoor je de persoonlijke en indringende verhalen van Soufiane.
za 12 okt ’24
14:00

Theater van Deyssel staat met theatermaker Soufiane Moussouli op 12 oktober op het festival 24uur Nieuw West Plein '40-'45. Soufiane is een verhalenverteller en zijn verhalen zijn altijd persoonlijk, indringend en met een vleugje humor. 

Er gebeurt meer op het plein. Zo zijn er verschillende workshops en activiteiten te bezoeken, zoals verven, mozaïek, theater, circus en storytelling. Ook kun je terecht bij de ondernemers aan het plein voor hapjes en drankjes. De dag wordt aan elkaar geregen door live muziekoptredens die zich over het plein en door het winkelcentrum bewegen. 

Over Soufiane Moussouli  

Tijdens zijn studie Sociaal Werk aan de Hogeschool van Amsterdam stuitte Soufiane op een passie die zijn carrièrepad opnieuw zou definiëren: De magische wereld van theater en acteren. Deze inspiratie leidde tot de creatie van zijn eerste solovoorstelling, Marokkanen Huilen Niet. Dit succes was verre van een eendagsvlieg, maar leidde tot de producties van Gelukszoeker en de veelgeprezen voorstelling Volgens mij ben ik een Jood.

Zijn unieke visie trok de aandacht van Theater DEGASTEN en maakte de weg vrij naar Het Zuidelijk Toneel, waar hij schitterde in de voorstelling ACHTTIEN. Soufiane speelde de rol van Habib in de Gouden Kalf Award-winnende dramaserie 'Mocro Maffia'. Hij verscheen ook in de film 'Gods Lam' en de serie 'A'dam en E.V.A.'. Momenteel is Soufiane betrokken bij een nieuwe Netflix-film die volgend jaar in première gaat. In deze aangrijpende thriller, gecentreerd rond een gijzeling in het hart van de Amsterdamse Apple Store (bekend als de Apple Store gijzeling), speelt hij de hoofdrol naast Emmanuel Ohene Boafo, Marcel Hensema, Loes Haverkort, Louis Talpe en anderen. 
 

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken.
Reserveer door te mailen naar: tvd@frascatitheater.nl

Locatie: Glazen Huis – Infopunt van 24 uur Nieuw-West   
Performance van Soufiane is te zien op deze momenten:  
14:00 - 14:15 en 16:15 - 16:30 
 

Onderdeel van