FE̶M̶A̶L̶E̶

Anne Hofman
do 10 okt ’24 19:00
In hoeverre heeft de man invloed op de vrouw?
do 10 okt ’24
19:00

Anne vraagt zich af in hoeverre de man invloed heeft op de vrouw: op haar gedrag, hoe ze zich beweegt en zich presenteert. Ze fantaseert over een wereld waar geen mannen zijn. Een planeet alleen voor mensen die zich als vrouw identificeren. Hoe zou dat zijn? 

Anne Hofman komt terug met deel 2 van haar stuk FEMALE (for female people only).    
Begin dit jaar ging ze in verbinding met een groep vrouwen die ze ontmoette in de kas van Cascoland, een creatieve community in de Van Deysselbuurt.     

Na haar presentatie in februari heeft een groep vrouwen zich verenigd als de Vrouwen Zonder Mannen. Hun wens is samen te komen, te koken en te praten over het leven zonder man. Deze verhalen worden getoond in een theatrale presentatie op 10 oktober en is toegankelijk voor mensen die zich als vrouw identificeren. 

Over Anne Hofman  

Anne Hofman studeerde in 2018 af aan de Amsterdamse Toneelschool. Sindsdien is ze als actrice en theatermaker werkzaam bij o.a het Amsterdamse Bostheater, Zaal 3, Collectief Het Paradijs en Mime Wave. Dit najaar is ze te zien in Fightclub van Ten Producties waar het script wordt herschreven vanuit een vrouwelijk perspectief. In haar eigen werk staat niet alleen het fysieke en beeldende centraal maar ook een groot verlangen tot verbinding met de ander.   

Reserveren

Dit programma is gratis te bezoeken.
Reserveer door te mailen naar: tvd@frascatitheater.nl
Duur: 1 uur incl. eten en drinken.   

Onderdeel van

Credits

concept/spel Anne Hofman begeleiding Nilay Ceber met dank aan Cascoland en de vrouwen van Cascoland foto Anna Perger posterbewerking Vincent van Woerkom