© Milena Twiehaus

OFFprojects Movement Lesson

Amos Ben-Tal / OFFprojects
za 16 nov ’24 14:30
Amos Ben-Tal brengt in deze workshop amateurdansers en profs samen.
za 16 nov ’24
14:30
  • za 16 nov ’24
    14:30
    Frascati, Amsterdam
    Frascati 4

Choreograaf Amos Ben-Tal en zijn collectief OFFprojects bieden een bewegingsles aan die open is voor alle niveaus en lichamen. De les is gebaseerd op instructies en suggesties die elke deelnemer op zijn eigen manier kan interpreteren, nieuwsgierigheid en openheid zijn de enige vereisten. 

Door deze persoonlijke benadering is de methode geschikt voor zowel amateurs als studenten en professionals. Samen bewegen over niveaus, leeftijden en achtergronden heen werkt inspirerend. Daarnaast verbetert deze les de verbinding tussen body en mind, creativiteit, fysieke intuïtie en uithoudingsvermogen. 

Je krijgt instructies en suggesties aangereikt waarmee je helemaal je eigen ding mag doen. Deze open en toch persoonlijke manier van werken geeft de unieke mogelijkheid om zowel amateurdansers als profs in één les samen te brengen. Iedereen werkt met zijn eigen capaciteiten en fantasie. Er is geen goed of fout, zolang je maar nieuwsgierig blijft en je eigen bewegingen wilt verkennen.

De bewegingsles kan gecombineerd worden met de presentatie van OFFsessions: The Bone Algorithm om 16:00 uur waar het collectief hun proces, ideeën en methodes deelt.