© Milena Twiehaus

OFFsessions: Thinking Technology

Amos Ben-Tal / OFFprojects
za 16 nov ’24 16:00
Deze OFFsessions biedt een inkijk in het maakproces van danscollectief OFFprojects.
za 16 nov ’24
16:00
  • za 16 nov ’24
    16:00
    Frascati, Amsterdam
    Frascati 4

Choreograaf Amos Ben-Tal en zijn collectief OFFprojects zijn door de jaren heen regelmatig te gast geweest op het podium van Frascati. Vanaf dit najaar zal de groep ook hun proces en praktijk met het publiek delen. 

Onder de noemer 'OFFsessions' delen de makers en dansers hun ideeën, vragen en methoden in een intieme setting, op een leuke en toegankelijke manier. Bekijk werk in uitvoering, verborgen pareltjes en verdiep je in de urgente maatschappelijke vragen die de drijfveer zijn van de projecten van deze bijzondere danskunstenaars en hun interdisciplinaire partners.  

Bezoekers kunnen OFFsessions combineren met de bewegingsles OFFprojects Movement Lesson (aanbevolen voor mensen van alle leeftijden - geen danservaring vereist! of de OFFsessions apart bijwonen.

In deze eerste editie in november ligt de focus op het proces dat het collectief onlangs is gestart voor hun nieuwe productie The Bone Algorithm. Samen met interdisciplinair kunstenaar Gosse de Kort en geluidskunstenaar Salvador Breed zet het project vraagtekens bij hoe technologie onze manier van zijn beïnvloedt.