Wat we normaal niet horen

do 30 mei t/m za 01 juni

Wat we normaal niet horen

Laura van Dolron en Het Zuidelijk Toneel

theater

Over

Tijd om te luisteren

Genoeg gepraat. Tijd om te luisteren. Vier gewone mensen, geen acteurs, die je normaal nooit hoort in de samenleving, waar geen plek voor is aan de tafel van talkshows, openen hun mond om jou een cadeau te geven. Sprankelend, dromerig, observerend en confronterend bieden zij jou hun werkelijkheid aan. Denk aan een kloosterzuster met zwijgplicht, een vrouw met een depressie, een terminale patiënt, een verlegen kind, de stille vluchteling op de hoek. De selectie wordt gemaakt door theatermaker en professioneel luisteraar Laura van Dolron. Ze boort haar bron van wijsheid, ontroering en vakmanschap aan om deze mensen live aan het woord te laten in een levensechte ontmoeting.

Het Zuidelijk Toneel zet elk seizoen tenminste één voorstelling op het podium met niet-acteurs en hun andere verhalen. Omdat we in de ontmoeting met de ander onszelf pas echt leren kennen.

Piet Menu: “Laura van Dolron heeft de ontwapenende gave om een publiek op het gemak te stellen en tegelijkertijd te confronteren met moeilijke vragen en persoonlijke bespiegelingen. In deze voorstelling met echte mensen wordt de warmte nog warmer, worden de blikken nog intenser en de vragen nog indringender.

tekst en regie Laura van Dolron productie Het Zuidelijk Toneel en Laura van Dolron

€17 /€13,50
Frascati 2
Tickets online €1 goedkoper