1: Songs

1: Songs

Nicole Beutler Projects

English
theater

Over

Nicole Beutler Projects bestaat 10 jaar! Om dit te vieren spelen ze maar liefst 6 verschillende voorstellingen in 4 dagen.

De voorstelling 1: SONGS is onderdeel van NBcollection: een vierdaags overzichts- én jubileumfestival rondom het werk van theatermaker en choreograaf Nicole Beutler. Internationaal Theater Amsterdam en Frascati presenteren hoogtepunten van tien jaar Nicole Beutler Projects. Ontdek de grensoverschrijdende voorstellingen van deze onvolprezen ‘beeldend kunstenaar in het theater’.

Een solo concertperformance door Ibelisse Guardia Ferragutti.

Al tien jaar lang reist het gelauwerde ‘soloconcert’ 1: SONGS de hele wereld over. Na meer dan honderd opvoeringen mag het met recht een Beutler-klassieker genoemd worden. Performer Ibelisse Guardia Ferragutti leent haar stem en wezen uit aan de intense woorden van tragische vrouwelijke personages uit de theatergeschiedenis, zoals Antigone, Medea, Ophelia en Gretchen. Het lijden van deze (anti-)heldinnen treedt herhaaldelijk haar lichaam binnen, terwijl zij hun woorden zingt, spreekt en roept: fragiel, rauw, berekend en emotioneel. Maar wie spreekt er hier? Wat herkennen we in de eeuwenoude emoties als die komen in de verpakking van een moderne vrouw? Een harde schreeuw tegen de onberekenbaarheid van het bestaan in elf hedendaagse songs.

€17 /€13,50
Frascati 1
Combinatie

Op één avond te combineren met the exact position of things.