CHOREOPOP

do 14 t/m za 16 februari

CHOREOPOP

Jesús de Vega (SP) & & Chai Blaq (ft. Loulou Elisabettie / ICK

dans

Over

CHOREOPOP is een gechoreografeerd muziekalbum, een kruising tussen een dansvoorstelling, een popmuziekconcert en live videoclips. Waar lichaam en stem onafscheidelijk worden. Muzikante Loulou Elisabettie en choreograaf Jesús de Vega werken samen in dit multidisciplinaire project met als doel twee disciplines en hun creatieve processen samen te voegen. Beiden vinden inspiratie in dingen die gebroken lijken zoals bijvoorbeeld de maatschappij, relaties, het klimaat en lichamen.

CHOREOPOP is een viering van de helende kracht, een manier om sociale of emotionele breuken te herstellen.

concept & creatie Jesus de Vega & Chai Blaq ft. Loulou Elisabettie performers Jesus De Vega & Loulou Elisabettie licht ontwerp Varja Klosse geluidontwerp Hugo van der Veldt video Jesus de Vega productie ICK & Dansmakers Amsterdam CHOREOPOP wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Makers

Jesus de Vega
Jesús de Vega laat zich inspireren door sociaal-politieke kwesties die hij ontleedt en combineert met zijn artistieke gevoeligheid. Zijn werk bevat een vleugje entertainment en verwijst vaak naar de popcultuur. Zijn voorstellingen zijn een cocktail van mysterieuze en poëtische elementen waarmee hij een emotioneel landschap  presenteert van de tijd waarin we leven.

€11 / €7,50
Frascati 3
Tickets online €1 goedkoper